CURS 2016/17

CURS 2016/17
El Centre Obert és un servei municipal gratuït que vol fer una tasca preventiva, donant suport,estimulant i potenciant la personalitat dels xiquets/es des del temps de lleure, i amb una especial atenció als infants en situació de risc.

dijous, 14 de gener del 2010

AU, QUE JA ESTÀ AQUÍ LO NADAL!

Durant aquest mes i per segona vegada, al Centre Obert vam fer el concurs de targes de Nadal per a l’Ajuntament de Roquetes.
Aquest cop vam voler saber cóm es celebra el Nadal a diferents parts del món; cada xiquet i xiqueta va escollir el país que més li va cridar l’atenció i va dibuixar el més representatiu.
Aquest any la guanyadora ha estat Ihssan amb el dibuix del Nadal a Itàlia i en segon lloc el dibuix del Nadal a Brasil dibuixat per Yassin.
Amb el dibuix fet per Ihssan, l'Ajuntament va fer la tarja amb que ha felicitat els nadals. Va quedar...xulíssima!
I amb tots els dibuixos vam fer un mural que vam penjar a les escales del Centre Cívic perquè tothom els pogués veure. En un lloc destacat es van posar els 2 dibuixos guanyadors.


I vam estar decorant les nostres aules: a la porta hi vam penjar una corona de Nadal ( que vam saber que es posen per desitjar als que entren bona sort). Teníem un bell puzzle al que faltaven unes quantes peces i... amb ell vam fer unes corones la mar d’originals i boniques…
I entre tots i totes vam fer a partir d’unes botelles buides i uns bells cables un naixement que vam voler col.locar a l’entrada del Centre Cívic per desitjar a tothom un bon Nadal i feliç any 2010!

L’últim dia abans de les vacances vam voler que ens acompanyessen els pares i mares en una petita celebració on la regidora Pepita Bosch va entregar uns regals als guanyadors del 2on. i 1er. premi de la tarja de Nadal.
També alguns infants van voler cantar i recitar alguna coseta típica d’aquestes dates...o no tant. I vam acabar la festa amb menges típiques d’aquests dies per començar a obrir boca.

FOTOS

https://photos.google.com/albums