CURS 2016/17

CURS 2016/17
El Centre Obert és un servei municipal gratuït que vol fer una tasca preventiva, donant suport,estimulant i potenciant la personalitat dels xiquets/es des del temps de lleure, i amb una especial atenció als infants en situació de risc.

divendres, 20 de novembre de 2009

Aquest mes parlem d'astronomia!

Aquest mes de novembre al Centre Obert hem estat treballant els elements de l'espai, els planetes , la lluna i el sol... tot aprofitant que aquest any 2009 es celebra l'Any Internacional d'Astronomia.

Els xiquets i xiquetes han fet diferents activitats i tallers al voltant d'aquesta temàtica: "Els planetes dels desitjos", que constitia en elaborar els planetes amb paper de diari i de colors i penjar-los de fils al sostre. A cada fil, els infants han enganxat un paper amb el seu desitg, una oportunitat més per pensar en allò que volem aconseguir, que ens fa il.lusió, que desitgem...

Una altra activitat ha segut "Els Pictogràmes Llunàtics", on els xiquets i xiquetes han dibuixat una lluna, donant-li forma amb una frase, una cançó o algun poema de la lluna.Per últim, els més menuts del Centre Obert, van elaborar coets espaials.


FOTOS

https://photos.google.com/albums