CURS 2016/17

CURS 2016/17
El Centre Obert és un servei municipal gratuït que vol fer una tasca preventiva, donant suport,estimulant i potenciant la personalitat dels xiquets/es des del temps de lleure, i amb una especial atenció als infants en situació de risc.

dimecres, 2 de juliol del 2014

Preparats, llestos...a JUGAR!!!


Com ja us he comentat el dia 28 volíem celebrar amb tothom del Dia del Joc; però l'aigua va jugar en natros... I ho vam deixar per al 4 de juny...Qualsevol data és bona per celebrar-ho, jugar i xalar!!!

L'Hort de Cruells va ser novament l'escenari ideal per a la celebració i tots els assistents els protagonistes principals.

Aquest any vam preparar jocs partint de 3 materials que podem trobar fàcilment: pedres, cordes i guixos.
        



I com cada any vam fer un joc molt fàcil de construir per emportar-mos a casa: un telèfon!!! Sí, no de última generació...però més econòmic i fàcil d'utilitzar...fet amb dos gotets de iogurt i un tros de fil. Sembla màgia...però funciona!!!
                                       
Els infants que van participar rebien una pedra on les organitzadores hi anaven dibuixant una flor a mesura que jugaven. I quan tothom ja estava cansat de tant jugar...vam  regalar un gelat per acabar d'arrodonir la festa!!!

GRÀCIES A TOTES I TOTS PER VINDRE A JUGAR!!! I RECORDEU...QUALSEVOL MOMENT ÉS BO PER JUGAR!!!












FOTOS

https://photos.google.com/albums