CURS 2016/17

CURS 2016/17
El Centre Obert és un servei municipal gratuït que vol fer una tasca preventiva, donant suport,estimulant i potenciant la personalitat dels xiquets/es des del temps de lleure, i amb una especial atenció als infants en situació de risc.

dimecres, 2 de juliol del 2014

12a. TROBADA DE CENTRES OBERTS DE LES T.E. A ULLDECONA

El dia 21 de juny Ulldecona va ser l'amfitriona de la Trobada de C.O. d'enguany.
Un bus ens va venir a recollir al Centre i, amb els infants de Tortosa, vam anar cap a les instal.lacions esportives d'aquest municipi. Com només teníem 25 places al bus i ningú es volia perdre aquesta festa, alguns pares i mares van portar als seus fills/es amb els seus vehicles.
Quan van arribar tots els infants dels diferents Centres de les nostres terres es van fer diversos parlaments de diferents polítics i es va passar a  fer una mena d'inauguració dels Jocs Olímpics, amb flama olímpica inclosa. I  a partir d'aquí  es va passar a l'acció realitzant una mena de circuit en què els 10  grups, amb una bona barreja de xiquets i xiquetes de tots els municipis participants, feien un tastet de diversos esports ( escacs, tennis, bàsquet, tir amb arc, hoquei, ping-pong...).
 
 

Per gratificar tant esforç, vam banyar-nos a les piscines i ens vam refrescar.

Després vam dinar per reposar forces i ens van obsequiar amb un gelat de postres. 
Per acabar la jornada, vam gaudir de l'espectacle del mag Jordi. 
I abans de marxar, Ulldecona va donar una cantimplora a tots/es els participants; segur que ens anirà d'allò més bé... I a cada Centre Obert, una bossa amb un peluix d'una cabra salvatge...més guapeta!
I vam passar pel foto-cool a fer-nos un retrat de grup!!! 
I cap a casa...cansats i feliços!!!


Un 10 per l'organització i un altre 10 per tots els xiquets i xiquetes que van participar a la Trobada ( 200 aproximadament).


Passi-ho bé i passi-ho bé
Passi-ho bé i moltes gràcies!
Passi-ho bé i passi-ho bé
Passi-ho bé i fins l'any que ve!!! ( serà a Sta. Bàrbara!!!)

FOTOS

https://photos.google.com/albums