CURS 2016/17

CURS 2016/17
El Centre Obert és un servei municipal gratuït que vol fer una tasca preventiva, donant suport,estimulant i potenciant la personalitat dels xiquets/es des del temps de lleure, i amb una especial atenció als infants en situació de risc.

dimecres, 2 de juliol del 2014

MAIG DE VERTIGEN!!!

A més de totes les propostes que us hem explicat per aquest mes en l'entrada anterior, el mes de maig a donat molt i molt de sí.

A principis de mes vam celebrar els 6 anyets del Centre Obert assaborint una espectacular i deliciosa font de xocolata amb tots els xirinxineros i xirinxineres que ens van voler acompanyar.
                
                          

El divendres dia 9 vam col.laborar novament amb la Marató de donació de sang que es va fer a l'Auditori Felip Pedrell de Tortosa amb el taller "gràcies de tot cor" ( confeccionant una agulla amb un cor). Allí on ens inviten a participar...la Xirinxina acudeix!!!
                                                      

I el dia 16 vam realitzar una xerrada que teníem pendent amb una dentista del nostre municipi, Viviana. Ella va explicar, a tots els infants i famílies ( com podeu veure a la foto en van participar moooooolts!) que van venir a l'Ajuntament vell, la importància de la higiene bucal d'una manera clara i entenedora i ens va mostrar una pel.lícula de dibuixos. Per acabar, vam fer un breu taller pràctic per aprendre a netejar-nos la boca correctament amb els raspalls que ens va regalar. Gràcies des d'aquestes línies a Viviana i els seus col.laboradors que amb el seu saber fer van ajudar-nos a passar una tarda entretinguda i educativa.


També vam celebrar la trobada amb les famílies el dissabte 30. Vam passejar per la Via Verda fins l'àrea que hi ha a Jesús on vam passar el matí fent jocs i on desprès vam poder dinar compartint el menjar que va portar cadascú. Un dia molt agradable...per repetir!


El dia 28 teniem organitzat un any més, la celebració del Dia del Joc; però el mal temps ens va obligar a endarrerir la festa fins el dia 4 de juny...Us explico com va anar a la propera entrada!!!







FOTOS

https://photos.google.com/albums