CURS 2016/17

CURS 2016/17
El Centre Obert és un servei municipal gratuït que vol fer una tasca preventiva, donant suport,estimulant i potenciant la personalitat dels xiquets/es des del temps de lleure, i amb una especial atenció als infants en situació de risc.

dimarts, 21 de gener del 2014

2014: BENVINGUT!!!

Endarrera ens queda el 2013, un any ple de coses bones, positives, no tant bones, de records, noves coneixeces... Les vacances de nadal potser ens han anat bé per fer-ne un balanç i mirar de pensar en nous propòsits i objectius...i desitjos!!! Us volem mostrar un recull xicotet dels més de 100 desitjos que menuts i grans heu penjat a l'arbre dels desitjos que vam posar a les escales del Centre Cívic. Moltes gràcies a tothom i...que tots els nostres millors desitjos es facin realitat!!!





 El Centre Obert durant aquestes festes també ha descansat; però abans vam voler col.laborar amb la Creu Roja Joventut i la campanya de joguines " Cap infant fóra de joc"...una tarda amb activitats diverses per a tots els infants, on vam proposar l'elaboració de dues joguines: una pilota amb gomes i una harmònica amb pals de polo. Un èxit de convocatòria i una felicitació efusiva de part nostra per una iniciativa com aquesta. I benvingut 2014... Comencem amb força, energia, ganes, motivació, bon humor!!!

FOTOS

https://photos.google.com/albums