CURS 2016/17

CURS 2016/17
El Centre Obert és un servei municipal gratuït que vol fer una tasca preventiva, donant suport,estimulant i potenciant la personalitat dels xiquets/es des del temps de lleure, i amb una especial atenció als infants en situació de risc.

dimarts, 17 de desembre del 2013

NADAL, NADALET!

L'any està a punt d'acabar i torna a estar aquí el nadal, amb el fred que el sol acompanyar...

Enguany el Centre ha posat l'arbre dels desitjos a les escales del Centre Cívic. I hem demanat la col.laboració de tota la gent que ve o passa per aquí d'aquesta manera:    

                  
 A n’aquest arbre li han caigut les fulles... I al Centre Obert hem pensat de posar-n’hi; però volem que siguin unes fulles ben especials, plenes dels millors desitjos per als que estimem i per a tothom.
Ens ajudes? Agafa un post-it, escriu un desig i penja’l d’una rama...
GRÀCIES!!! I que els nostres millors desitjos es facin realitat...


Encara sou a temps de passar pel Centre Cívic i escriure el vostre desig!!!

A més a més, hem decorat les nostres dues sales i els passadissos amb ornamentacions nadalenques: ninots de neu fets amb xapes, estrelles de nadal amb taps de plàstic, campanes amb potets de iogurt...



I els menuts han confeccionat uns naixements per regalar a les entitats que hi ha al Centre Cívic, junt amb el nostre millor desig d'un bon nadal i un millor any nou.




Un any més, els infants del Centre Obert Xirinxina han realitzat les típiques targes amb els millors desitjos per felicitar aquestes dates. Enguany, han elaborat unes targes virtuals a través de l'ordinador i una vegada imprimides, les han "tunejat" per deixar-les ben xules. 
Amb totes les targes s'ha fet una exposició i s'han escollit les més boniques i treballades. I els seus autors/es han guanyat un merescut premi.

El dia 20 el Centre comença unes merescudes vacances i ho fa amb un berenar amb totes les famílies; moment que aprofitarem per desvetllar les targes guanyadores i veure aquets merescuts regals.

EL CENTRE OBERT XIRINXINA US DESITGEM MOLT BON NADAL A TOTHOM, QUE ELS VOSTRES DESITJOS ES COMPLEIXIN I SOBRETOT, QUE TINGUEU SALUT I TREBALL... I FELIÇ 2014!!!



FOTOS

https://photos.google.com/albums