CURS 2016/17

CURS 2016/17
El Centre Obert és un servei municipal gratuït que vol fer una tasca preventiva, donant suport,estimulant i potenciant la personalitat dels xiquets/es des del temps de lleure, i amb una especial atenció als infants en situació de risc.

dimarts, 6 de març del 2012

ARA VA DE RISES!!!

I el mes més curt de l’any el vam dedicar a riure...

Vam parlar i molt de les coses que ens fan riure i d’anècdotes divertides que ens han passat.

Vam mirar diferents vídeos on els que riuen són els nadons... i tenen una manera de riure, que s’encomana i com!

També, com no podia ser d’altra manera, vam explicar molts acudits i vam assajar diferents ganyotes que ens van fer partir de risa... I vam fer un espectacle per veure qui explicava l'acudit més graciós i qui feia la ganyota més divertida. Els mateixos xiquets i xiquetes van fer de jurat i van escollir als companys que els van fer riure més. Aquests van aconseguir un regalet per fer-nos tanta gràcia.

I aquest febrer… vam voler celebrar Carnestoltes amb el ball de disfresses que ens van proposar Marc i Mentxu de la Biblioteca municipal. Ens vam pintar la cara i ens vam disfressar de colors variats i…a ballar! Ens ho vam passar molt bé i vam acabar d’allò més suadets…

També aquest mes vam celebrar el dijous jarder, anant a berenar com és tradició; ho vam fer a la Lira, ja que amb el fred d’aquests dies ens vam acobardir per anar a fer alguna excursió... I després de berenar, una pel.li molt divertida “ El valiente desperaux”.

I durant tots aquests dies vam fer molts jocs i activitats que tenien com a objectiu riure, riure i riure...

Us recomanem riure de valent...és boníssim per la salut!!!

FOTOS

https://photos.google.com/albums