CURS 2016/17

CURS 2016/17
El Centre Obert és un servei municipal gratuït que vol fer una tasca preventiva, donant suport,estimulant i potenciant la personalitat dels xiquets/es des del temps de lleure, i amb una especial atenció als infants en situació de risc.

dijous, 23 de febrer del 2012

LES NOSTRES TERRES I L'ESPORT

Al Centre Obert  hem començat l'any parlant de l'esport i practicant-lo.
Vam parlar dels nostres esports preferits, dels que practiquem, dels esports que coneixem ( en vam descobrir molts; n'hi ha tants...); també vam parlar de les possibilitats que tenim a la nostra ciutat per fer esport.
I ja en la part més pràctica, vam anar a conèixer tres de les instal.lacions que tenim a Roquetes:
- Ivan ens va fer una ruta pel Pavelló esportiu i

- Secun i Juan Alegret ens van ensenyar el camp de futbol.

També vam practicar algun esport que normalment no tenim la possibilitat:
- Vam anar al local de la Joca i allí vam escalar el rocòdrom que hi tenen; no cal ni dir que s'ho van passar d'allò més bé.

- El sr. Jaume, president del Club de bitlles de Roquetes, ens va venir a ensenyar a jugar a aquest esport. La veritat és que molts xiquets i xiquetes van demostrar tenir molta punteria; però res a veure amb la que té lo sr. Jaume ( la pràctica i l'experiència són un grau!).
          
- El Club patins Roquetes ens va oferir la possibilitat de veure un dels seus entrenaments i després ens van deixar uns quants patins per poder practicar. Vam xalar molt, alguns es van dionar alguna que altra culada!
- Vam poder banyar-mos a la piscina coberta de l'Aqua; i ens vam adonar que moltes xiquetes i xiquets no saben nedar...ui, ui, ui...

I aprofitant la temàtica de l'esport ens vam voler posar en contacte amb alguna figura destacada en aquest àmbit que fos de Roquetes. Vam escollir a Albert Giné i el vam invitar a fer una xerrada que es va fer a la sala polivalent de la Biblioteca municipal i estava oberta a tothom. Ell, deseguida va acceptar la nostra invitació i sota el títol " l'esport obre les portes a la vida" ens va estar explicant la seva trajectòria en el món de l'esport i els beneficis que aquest pot aportar. Una xerrada molt interessant que tothom va escoltar molt atentament.

Aquesta temàtica ha donat molt de sí i ens han quedat moltes coses en el tinter; potser el curs vinent haurem de programar més activitats al voltant de l'esport.

Volem donar les gràcies a totes les persones i entitats que desinteressadament ens han ajudat a fer les diferents activitats que teníem programades; us assegurem que han contribuit a fer una miquetea més feliços als nostres infants.


I recordeu...practiqueu algun esport!

FOTOS

https://photos.google.com/albums