CURS 2016/17

CURS 2016/17
El Centre Obert és un servei municipal gratuït que vol fer una tasca preventiva, donant suport,estimulant i potenciant la personalitat dels xiquets/es des del temps de lleure, i amb una especial atenció als infants en situació de risc.

dimarts, 23 de febrer del 2016

ALEGRIA - TRISTESA

El 2006 el vam començar treballant l'alegria i el seu contrapunt...la tristesa.

I ho vam abordar parlant dels beneficis del riure i el somriure tot mirant el vídeo “Bodhisattva in metro HQ”.

Vam plantejar la següent endevinalla: quina és la distància més curta entre 2 persones ( segons Bernard Shaw)? si voleu saber la resposta, la trobareu al final d'aquesta entrada...

Aquest cop ens vam ajudar dels contes:“El petit avet”, “Perquè el petit elefant rosa es posa trist i com va tornar a somriure”i “Perdut i trobat”...com sempre eines molt útils, els contes.

Vam fer una dinàmica de grup per parlar de l'avorriment: buscant idees per fer coses en un dia de pluja i fred en què no ens podem moure de casa.


I vam fer les nostres taronges rialleres/ tristes ben vitaminades després de veure el conte “Vegetal como sientes. Alimentos con sentimientos” i les precioses fotografies que hi ha de fruites i vegetals ben emocionats.

Durant aquest mes vam començar a preparar la nostra disfressa; una emoticona amb la pregunta: com em sento? Van quedar molt xules, no?




Resposta: la rialla!!! Ho habieu encertat? Si la practiqueu, us adonareu que el senyor Shaw no estava equivocat...

FOTOS

https://photos.google.com/albums