CURS 2016/17

CURS 2016/17
El Centre Obert és un servei municipal gratuït que vol fer una tasca preventiva, donant suport,estimulant i potenciant la personalitat dels xiquets/es des del temps de lleure, i amb una especial atenció als infants en situació de risc.

dimarts, 23 de febrer del 2016

ALEGRIA - TRISTESA

Una emoció que sol emergir en aquestes dates nadalenques és l'alegria...sobretot entre els més menuts. Però també són dies que hi ha gent que es sent especialment trista...per això hem volgut treballar aquestes dues emocions, en principi tan contraposades. I ho vam fer a partir de diferents fitxes i contes.

En aquests dies, sembla que els regals, són obligats... però això no vol dir que ens haguem de gastar diners. Es poden fer regals originals, sentits... sense gastar-se ni un euro. I això és el que hem volgut fer al Centre Obert...regalar a tothom que volgués abraçades plenes d'emocions, amb missatges personalitzats...Esperem que us hagin agradat i que us ajudin de valent...perquè una abraçada sempre va bé!!!

I posats a fer abraçades també vam fer alguna dinàmica i taller per posar-les en pràctica, conèixer que hi ha diferents tipus i saber-ne els seus beneficis!!!

I vam iniciar les vacances de nadal fent una festa amb les famílies...perquè amb elles volem compartir la nostra alegria!!! I també en vatros!!!


FOTOS

https://photos.google.com/albums