CURS 2016/17

CURS 2016/17
El Centre Obert és un servei municipal gratuït que vol fer una tasca preventiva, donant suport,estimulant i potenciant la personalitat dels xiquets/es des del temps de lleure, i amb una especial atenció als infants en situació de risc.

dilluns, 7 de setembre del 2015

JUNY I...VACANCES!!!

I en un tres i no res ja ens hem plantat al juny!!!...
Al Centre Obert Xirinxina ens hem sumat a la iniciativa de fer cap-grossos per lluir aquestes properes festes de Roquetes. I vam voler fer al xirinxinero i xirinxinera que ens representen, al xiquet i la xiqueta del nostre logo que ens va dibuixar l'estimada Mentxu...I per ser la primera vegada que ens hi posem... déu ni do el resultat!

A finals de mes, com és tradició, vam participar en la 13a. Trobada de Centres Oberts de les Terres de l'Ebre a Sta. Bàrbara. Enguany vam tenir una jornada televisiva amb dos concursos: "Master Xef" al matí i "Furor" a la tarda. Los xirinxineros vam quedar en segona posició i ens vam emportar de regal jocs per poder xalar totes i  tots de valent el proper curs. I així, entre plats d'allò més sabrosos i cançons vam passar un dia molt divetit... L'any que ve més...i millor!!!



            

I per celebrar l'acabament del curs, una bona excursió amb bicicleta fins a Xerta on ens vam hospedar al refugi l'Assut. Vam poder passejar pel poble amb la burreta dels seus propietaris i fer jocs a la vora del riu... Una bona experiència...sens dubte.



 




FOTOS

https://photos.google.com/albums