CURS 2016/17

CURS 2016/17
El Centre Obert és un servei municipal gratuït que vol fer una tasca preventiva, donant suport,estimulant i potenciant la personalitat dels xiquets/es des del temps de lleure, i amb una especial atenció als infants en situació de risc.

dimarts, 2 de juny del 2015

St. Jordi, aniversari i més celebracions...

Des de la última entrada que vam fer...han passat moltes coses al Centre Obert i us volem fer 5 cèntims de les més destacades...

- Per St. Jordi, com cada any, els infants del Centre van fer punts de llibre i unes roses ben originals ( aquest cop eren pinyes!!!) per vendre en dues paradetes que vam instal.lar al mercat i a la font. Un any més va ser un èxit i van agradar molt...Gràcies a tothom una vegada més!!!


- La primera setmana de maig vam celebrar el nostre aniversari...d'una manera ben animal! Una mare d'un infant xirinxinero ens va deixar el seu poni per donar voltes pels voltants del Centre, amb carruatge.
Ens ho vam passar molt bé; inclós Hidalgo que amb molta paciència va passejar a un bon grapat de xiquetes i xiquets.
També vam tenir la col.laboració d'Andrew que ens va fer una demostració de les seves arts malabars... Tothom ens vam quedar en la boca ben oberta.
I també, per suposat, vam menjar pastís i vam cantar per celebrar un aniversari tan especial...
Gràcies a totes i tots els que heu fet possible que el Centre Obert Xirinxina hagi complert un any més. També la felicitació va per vatros...

- El 23 de maig vam passar un dissabte compartint jocs i dinar amb les famílies dels infants que comparteixen amb natros tot el curs. Enguany vam voler passejar fins al recent estrenat mirador del Delta, allí vam fer un grapat de jocs i després vam compartir un dinar exquisit ( cadascú va portar alguna cosa per compartir) al pati de les bitlles, davant del Centre Cívic. Un dia diferent, que ajuda a crear lligams!!!


- El dijous 28 vam celebrar altre cop el Dia Internacional del Joc, jugant, ballant, cantant...També ens vam construir una harmònica i ens vam refrescar amb un gelat. Una celebració per recordar que jugar és un dret, que ens aporta felicitat, diversió i a la vegada ens educa... Des d'aquí una crida a jugar un ratet cada dia!!!

- Divendres 29 a l'Auditori Felip Pedrell es va celebrar la Marató de la sang i allí vam anar xirinxineres i xirinxineros per donar el nostre suport. Enguany vam voler ballar al ritme de "El so que mou el món" del grup Teràpia de shock.

FOTOS

https://photos.google.com/albums