CURS 2016/17

CURS 2016/17
El Centre Obert és un servei municipal gratuït que vol fer una tasca preventiva, donant suport,estimulant i potenciant la personalitat dels xiquets/es des del temps de lleure, i amb una especial atenció als infants en situació de risc.

dimarts, 25 de març del 2014

FEM LES NOSTRES CAMISETES

El mes de febrer l'hem dedicat de ple i de manera quasi exclusiva a dissenyar-mos i pintar-mos camisetes...

Per començar cada infant es va fer un disseny sobre paper de com volia que fos la seva camiseta.
Totes tenen en comú el nom del Centre Obert: XIRINXINA. La resta, cadascú se la va personalitzar amb creativitat i imaginació.


Hem fet servir diferents tècniques i materials i segons la gràcia de cadascú, els resultats han estat d'allò més variats... Hem fet una bona pila de fotos per què ho pogueu veure...







I durant aquests dies també vam fer-nos diferents models de polseres amb material divers ( palletes, botons, goma eva...). Aquesta activitat ha coincidit amb el " boom mundial" que han tingut les polseres fetes en gometes de colors...i , com no podia ser d'altra manera, al Centre també ens hem sumat a aquesta moda!


I aquest mes també hem celebrat dues dates importants:

- Carnestoltes: com cada any vam participar en el ball de disfresses que proposa la biblioteca municipal. Allí vam acudir amb un petit detall carnavalesc a la cara, uns llavis o uns bons bigotis que amagaven un xupa-xup. I vam ballar de valent!



- Dijous jarder: com és tradició vam fer una petita excursió a l'era de Galí en què vam collir espàrregs, vam poder veure algun conill i vam fer el berenar de rigor i, per suposat, algun que altre joc.

FOTOS

https://photos.google.com/albums