CURS 2016/17

CURS 2016/17
El Centre Obert és un servei municipal gratuït que vol fer una tasca preventiva, donant suport,estimulant i potenciant la personalitat dels xiquets/es des del temps de lleure, i amb una especial atenció als infants en situació de risc.

dimarts, 22 d’octubre del 2013

TANTS CAPS... TANTS BARRETS

Setembre…reiniciem un altre curs al Centre Obert Xirinxina!!!

Com cada any, hem fet diverses activitats i jocs per conèixer- mos tots, encara que n’hi ha que continuen en natros de l’any passat.

La frase “ Tants caps, tants barrets” ens ha servit d’excusa perquè cadascú es fes un barret ben bonic per posar-lo al seu cap ( bé, a la foto del seu cap). I hem penjat al passadís totes les fotos de tots els caps amb el seu barret corresponent... Per entendre que cadascú de natros és diferents, peculiar, especial, únic...


També hem volgut treballar les normes que tenim al nostre Centre, ja que si les coneixem i compartim podem estar tots i totes molt més a gust.

Els infants han pensat quina imatge pot ajudar a entendre una norma, l’han interpretat i l’han fotografiat! I amb totes les fotos hem fet una mena de collage a cada aula; per tenir-les ben presents cada dia.  


Adivineu quina és aquesta norma?



Aquí estem penjant les fotos del collage...

FOTOS

https://photos.google.com/albums