CURS 2016/17

CURS 2016/17
El Centre Obert és un servei municipal gratuït que vol fer una tasca preventiva, donant suport,estimulant i potenciant la personalitat dels xiquets/es des del temps de lleure, i amb una especial atenció als infants en situació de risc.

dimarts, 18 de desembre del 2012

AQUÍ ÉS NADAL I ESTIC CONTENT!!!

I al desembre, com marca la tradició, iniciem els preparatius de Nadal!

Enguany hem fet ja la V edició del concurs de targes de nadal per a l'Ajuntament del nostre municipi. Com sempre, el dibuix guanyador és d'allò més bonic; però a hores d'ara encara no el podem publicar perquè és top- secret... fins el dia 21 de desembre en què celebrarem la festa de nadal amb les mares i pares i desvetllarem la sorpresa i entregarem els premis al guanyador i finalista.

I per completar el mes hem estat decorant el Centre Cívic i les sales del Centre Obert. Com el mes passat vam treballar l'estalvi, hem volgut fer una decoració ben econòmica reciclant coses que tenim al nostre abast; així hem fet estrelles nadalenques amb rolls de paper de watter, estrelles i arbres amb retalls de feltre i de cartolina i un arbre de nadal amb botelles de plàstic amb la seva corresponent estrella feta amb xapes de botelles. Si voleu veure el resultat en directe... passe-vos pel Centre Cívic; mentretant aquí podeu veure alguna imatge...
                                                 
                                               
                                              
                                              

També hem volgut cantar al nadal, aquesta vagada amb cançons del pop-rock català: " Aquí és nadal i estic content" de la Pegatina i  " M'agrada el nadal" i " El caganer " de cantants diversos.





FOTOS

https://photos.google.com/albums