CURS 2016/17

CURS 2016/17
El Centre Obert és un servei municipal gratuït que vol fer una tasca preventiva, donant suport,estimulant i potenciant la personalitat dels xiquets/es des del temps de lleure, i amb una especial atenció als infants en situació de risc.

dimarts, 20 de desembre del 2011

I AL DESEMBRE...NADAL!

Com no podia ser d'altra manera, durant el desembre vam preparar-nos per al Nadal.

Per quart any consecutiu, els infants del Centre Obert van participar en el concurs de la tarja de nadal de l'Ajuntament de Roquetes. Enguany vam escollir "el naixement" com a tema per dibuixar.
I es van fer, com cada any, dibuixos molt bonics... I com ja ve sent tradició, el dia que vam voler celebrar el Nadal amb les mares i pares, vam donar els premis d'aquest concurs als guanyadors/es ( cada vegada ens resulta més difícil escollir-los). I vam acabar la celebració cantant les típiques nadales.

    1er. premi
    Un dels finalistes
    Una altra de les finalistes  A la festa
També durant aquests dies vam engalanar les dues aules que tenim i també vam voler posar el nostre toc nadalenc al Centre Cívic; enguany vam fer un naixement gegant que simulava un vitrall i el vam col.locar a l'entrada perquè tothom el pogués veure.
                    
També vam comptar amb la col.laboració de la Creu Roja Joventut que ens va deixar el seu joc dels drets humans, una mena d'oca gegant amb diferents preguntes que ens ensenyaven coses sobre aquests drets.
                   

FOTOS

https://photos.google.com/albums