CURS 2016/17

CURS 2016/17
El Centre Obert és un servei municipal gratuït que vol fer una tasca preventiva, donant suport,estimulant i potenciant la personalitat dels xiquets/es des del temps de lleure, i amb una especial atenció als infants en situació de risc.

dimarts, 4 d’octubre del 2011

INICIEM TRAVESSIA...

Amb l'arribada del setembre el Centre Obert ha iniciat una nova travessia, amb xiquets i xiquetes que ja han compartit molts moments amb natros i amb d'altres que tot just acabem de conèixer.

Per això durant aquests primers dies hem volgut fer dinàmiques i jocs per coneixer-mos tots una mica millor.

I hem realitzat un petit vaixell on hem posat la foto de cadascú i on hem escrit un adjectiu que defineix com em veuen els altres ( a la part de fora) i un adjectiu que defineix com ens veiem a natros mateixos ( a la part de dins).

I tots als vaixells... ens hem llençat a la mar per viure esta nova aventura del curs que acaba de començar. 

També quan comença el curs, és un bon moment per recordar les normes que tenim al nostre Centre. I creiem que una bona manera és tenint-les a la vista en tot moment; per això hem fet uns cartells amb les principals normes que penjarem a les dues aules que tenim i que serviran de recordatori per als que tinguin mala memòria.

I com l'estiu ha sigut llarg i hem començat una mica rovellats... hem volgut fer una mica de tècniques d'estudi per veure si ens posem les piles.

FOTOS

https://photos.google.com/albums