CURS 2016/17

CURS 2016/17
El Centre Obert és un servei municipal gratuït que vol fer una tasca preventiva, donant suport,estimulant i potenciant la personalitat dels xiquets/es des del temps de lleure, i amb una especial atenció als infants en situació de risc.

dimecres, 6 de juliol del 2011

El mes de Juny

Durant el mes de juny em estat treballant l'hort ecològic. Vam visitar un hort molt a prop del centre obert on vam descobrir una varietat molt importat d'hortalisses,vam veure el proces i quina maquinaria s'utilitza per poder portar a terme un hort!
Després cada infant va fer el seu planter, han plantat tomàquets, enciams, maduixes, pastanagues.... ha estat molt divertit, ja que casi cap nen anteriorment havia plantat.

També durant aquest mes em fet la trobada de Centres Oberts de les Terres de l'Ebre que es va realitzar a Deltebre, va ser una dia molt bonic per als nens i molt divertit ja que vam estat tot el dia fent activitats, com piragua, perxa, tir amb arc amb tots els nens dels centres oberts!!!!!



I finalment aquest mes em fet la sortida de final de curs on es va fer als Ports de Tortosa Beseit, En arribar als Ports vam fer una sortida des del refugi fins al font del Masca, durant el camí vam conèixer els arbres i les les plantes que anaven  veiem pel camí. En arribar al Masca vam descansar.  Tot seguit vam continuar caminant fins  a la Mola de Cati on vam fer Cim i tots ens vam posar molt contents ja que durant la pujar no creien que féssim Cim..... Vam dinar i vam tornar al refugi on ens esperava Maria per ensenyar.nos que era un refugi i explicar el seu funcionament!!! Vam sopar i després van fer jocs de nit, vam llegir una llegenda dels ports i vam anar a fer nones aviat ja que els nens estaven cansats després de tot el dia.


Al mati següent vam esmorzar i van fer algun joc mes pels voltants del refugi i vam anar passejant fins al bar de l'esquirol!!!! Han estat dos dies on no em parat de riure i riure, em xalat moltíssim i els nens s'han quedat en ganes d'esta mes dies....








BONES VACANCES D'ESTIU.... I recordem que les inscripcions per al nou curs s'iniciaran el proper dia 1 de Setembre al mateix Centre Obert

FOTOS

https://photos.google.com/albums