CURS 2016/17

CURS 2016/17
El Centre Obert és un servei municipal gratuït que vol fer una tasca preventiva, donant suport,estimulant i potenciant la personalitat dels xiquets/es des del temps de lleure, i amb una especial atenció als infants en situació de risc.

dimarts, 31 de maig del 2011

Durant el mes de Maig.....

Aquest mes de Maig hem treballat el dia Internacional de la Familia, realitzant un concurs de dibuix on varen participar els dos CEIPS del municipi, amb una gran expectacio


El passat 13 de maig es va celebrar a la Biblioteca de Roquetes el dia de la família. Es van exposar-les dibuixos pre-seleccionats i els sis guanyadors i es va realitzar l’entrega dels premis.
Més tard varem baixar a les aules del centre obert on es va preparar un petit berenar i on es va poder veure l’exposició del treball fet pels nens i nenes del centre obert. L’assistència va ser molt gran i varem xalar molt.


El dia 26 de maig van realitzar un sortida a un Centre hípic! La sortida els va motiva molts a tots els nens, van esta molt atents en tot moment. Vam veure cavalls  i ponis. Després de la vista a les quadres dels cavalls vam tenir l'oportunitat de pujar tots els xiquets a cavall i donar una volta pel recinte!


També l'ultima setmana del mes de Maig quatre xiquets del Centre Obert van fer un anunci explicant que es es centre obert i després vam anar a les instal·lacions de la Radio Municipal on el van gravar l'anunci.


El pròxim dia 2 de juny es farà al patí dels plataners del Centre Cívic el dia del Joc.
Esta organitzat pel centre obert la Xirinxina amb la col•laboració dels treballadors de Serveis Socials i Immigració del Consell Comarcal del Baix Ebre.


Començarem a les 17 hores fins a les 20 h.
Alguns dels jocs seran: saltar a la corda, parxís, pintar-se la cara, tennis gegant, mikado gegant, mossega la poma, carreres de sac, i taller d’una manualitat per que us emportareu a casa. També repartirem gelats.


El pròxim dissabte dia 18 de Juny,  de 10h del matí a les 13:30h , es celebrarà el Dia de portes obertes del Centre Obert La Xirinxina.



FOTOS

https://photos.google.com/albums