CURS 2016/17

CURS 2016/17
El Centre Obert és un servei municipal gratuït que vol fer una tasca preventiva, donant suport,estimulant i potenciant la personalitat dels xiquets/es des del temps de lleure, i amb una especial atenció als infants en situació de risc.

dimarts, 11 de gener del 2011

PREPARANT UN NOU NADAL

I per no perdre el fil, després de saber d’on surt aquesta tradició tan nostra del tronc de nadal, vam voler fer el nostre propi tronc.


Aquí vam comptar amb la col.laboració especial del Sr. Paco, el conserge del Centre Cívic que és fuster de professió. I en què va consistir aquesta col.laboració? Bé, ens va ensenyar com es serra un tronc prenent totes les mesures de seguretat per no prendre mal. I tots els xiquets i xiquetes es van posar mans a l’obra... I com van xalar!

I després que cadascú ja tenia el seu tronc, li vam pintar la seva cara, li vam posar el seu barret i el vam tapar perquè estigués ben calentet. Què guapets van quedar... Ara, només fa falta alimentar-los bé perquè la vespra de nadal caguin de valent.

Com no, vam posar ornaments nadalencs a les nostres aules i també vam engalanar les escales del Centre Cívic amb garlandes de colors farcides de bons desitjos per aquestes dates; però l’invent va durar poc gràcies a alguns dels usuaris dels serveis del Centre Cívic.

També, per 3er. any, vam fer el concurs per les targes de nadal de l’Ajuntament. I com no podia ser d’altra manera vam voler que el protagonista dels dibuixos de les targes fos: el tronc de nadal.

Tots els infants van fer la seva tarja, van sortir dibuixos molt bonics; però només hi havia opció a un guanyador i en aquest cas ha estat: taxin- taxin! Paula Lorite. També es va donar un segon i tercer premi a Gabriel i a Mari Carmen.

El dia 21 ens van invitar i vam participar en la festa que la Creu Roja joventut organitzava a la plaça de l’Ajuntament de Tortosa amb tallers, actuacions ( també natros vam fer la nostra) i xocolatada... Una tarda diferent per començar a amenitzar els nadals.

I com sempre, els dimecres hem volgut escoltar els contes que ens expliquen Menxu i Marc de la biblioteca. I en estes dates prenadalenques també hem volgut participar dels tallers que han preparat especialment.

I per finalitzar aquest trimestre el dia 22 de desembre vam fer una festa amb tots els xiquets i xiquetes del Centre Obert i els seus pares i mares. Vam cantar alguna nadala i també vam tastar cosetes típiques d’aquestes dates. La regidora de qualitat de vida també va voler acompanyar-nos per fer entrega dels premis als guanyadors del concurs de la tarja de nadal; però per diferents motius no van assistir-hi, així que se’ls ho donarà en tornar de les vacances.

I així ens hem plantat ja a finals de desembre i a finals del 2010!!!
Ara, toca uns dies de vacances merescures que esperem us vagin molt i molt bé.

FOTOS

https://photos.google.com/albums