CURS 2016/17

CURS 2016/17
El Centre Obert és un servei municipal gratuït que vol fer una tasca preventiva, donant suport,estimulant i potenciant la personalitat dels xiquets/es des del temps de lleure, i amb una especial atenció als infants en situació de risc.

dimarts, 2 de novembre del 2010

OCTUBRE CÍVIC

Aquest mes d’octubre vam descobrir què significa la paraula CIVISME.

I al seu voltant vam fer un munt d’activitats:

- El grup dels grans va mirar de resoldre diferents dilemes de mobilitat segura per trobar la solució més cívica i adequada.

- El grup dels menuts va veure “ Les 3 bessones a la jungla d’asfalt”.

- El divendres dia 15 vam fer una excursió amb bici fins la Vall del Marqués per descobrir a la pràctica si sabem circular cívicament. I a la vegada comprovar pels carrers de Roquetes el civisme dels seus ciutadans.

- Vam fer entre tots llistes d’accions cíviques i accions incíviques.

- Les xiquetes i xiquets van preparar una bona pila de preguntes que li vam fer a Enric de la brigada municipal de l’Ajuntament de Roquetes que va fer una visita al Centre Obert Xirinxina per explicar-mos quina feina fan, amb quines dificultats es troben...

També ens va ensenyar imatges de situacions poc cíviques que es troben més sovint del que voldrien. I amb elles vam fer un mural per recordar el que no s’ha de fer.

- I per acabar amb aquesta temàtica, vam voler preparar entre tots una carta de compromís cívic que vam entregar a l’alcalde de Roquetes i a la regidora de qualitat de vida durant la visita que vam realitzar a l’Ajuntament el passat divendres 29.

Paco Gas i Pepita Bosch ens van ensenyar les dependències de l’Ajuntament i després, a la sala de plens, es va llegir la carta de compromís que es va donar a l’alcalde.

I aprofitant la visita els infants van fer-li un bon grapat de preguntes a l’alcalde sobre el civisme a la ciutat i molt més.

- La tarda del divendres dia 8 vam assistir a la diada dels avis i néts dels socis; festa que els jubilats van organitzar en el marc de la setmana cultural de la gent gran que realitzen cada any.

Una pallassa va amenitzar la tarda amb molts jocs i una bona xocolata a la tassa ens va fer passar un ratet ben dolç.

- I vam voler acceptar la proposta de la Biblioteca de fer panellets... i molts es van animar a fer-ne. Uhhhmmmm, què bons...

També aquest mes d' Octubre hem jugat online a jocs cívics que els trobareu al blog a l'apartat dels Links

FOTOS

https://photos.google.com/albums