CURS 2016/17

CURS 2016/17
El Centre Obert és un servei municipal gratuït que vol fer una tasca preventiva, donant suport,estimulant i potenciant la personalitat dels xiquets/es des del temps de lleure, i amb una especial atenció als infants en situació de risc.

dijous, 18 de febrer del 2010

ESPECTACLE: " ABRACADABRA"



Demà, dia 19 de febrer, els xiquets i xiquetes del Centre Obert oferiran un petit espectacle de màgia: ABRACADABRA a la sala que tenen els jubilats a la planta baixa del Centre Cívic.

Durant aquestes 3 últimes setmanes hem estat fent una pila de coses al voltant de la màgia i ara us volem fer participar a tothom d'aquest món tant meravellós.

L'espectacle serà de curta durada ( començarà a les 19h), està obert a tothom i no val ni un cèntim. I si vols venir i ensenyar-nos el teu truc...estàs invitat.

Més endavant ja us explicarem tot el que hem estat fent amb moltes fotos i també us explicarem, si no heu pogut venir, com ha anat l'espectacle.
Mentrestant, i si teniu el cuquet de la màgia, podeu començar a fer boca mirant un bon grapats de trucs que hi ha penjats a:

FOTOS

https://photos.google.com/albums