CURS 2016/17

CURS 2016/17
El Centre Obert és un servei municipal gratuït que vol fer una tasca preventiva, donant suport,estimulant i potenciant la personalitat dels xiquets/es des del temps de lleure, i amb una especial atenció als infants en situació de risc.

dimarts, 23 de febrer del 2010

" ABRACADABRA..."

ABRACADABRA…” ha sigut la paraula màgica que ens ha guiat durant aquest mes de febrer. Efectivament, durant tots aquests dies hem estat fent activitats i tallers al voltant d’esta temàtica que tant ens ha agradat.

Hem aprés a fer molts i molts trucs ( fer desaparèixer una moneda, adivinar números o cartes que altres han pensat abans, fer volar una vareta màgica...).

Però a part de la preparació que comporta dur a terme un bon truc, cal que un bon mag vagi vestit de manera adequada. I també aquest dies ens hem estat preparant el vestuari: barret, capa i bareta.


I ja que el carnestoltes se’ns va plantar en estes dates, vam voler disfressar-nos de mags i de magues. Va ser un moment màgic!


Una altra activitat que vam poder fer va ser la confecció d'una cartera màgica que ens va deixar en la boca oberta.

Tot el que els xiquets i xiquetes del Centre Obert van estar aprenent durant aquests dies, ho van voler mostrar en públic el divendres dia 19 a les 19h. a la sala que amablement ens van cedir els jubilats.
El públic va ser bastant nombrós i l’èxit de les diferents actuacions va ser total. Algún que altre mag es va vestir també amb una mica de vergonya; però els trucs van sortir a les mil meravelles. Felicitats a tothom per la màgica actuació!


I aquests últims dies del mes ens estem fent un penjoll màgic amb argila. Cadascú fa volar la seva imaginació donant-li al seu penjoll la forma, la mida, el color... que considera més màgica. Surten amulets d’allò més xulos.

FOTOS

https://photos.google.com/albums