CURS 2016/17

CURS 2016/17
El Centre Obert és un servei municipal gratuït que vol fer una tasca preventiva, donant suport,estimulant i potenciant la personalitat dels xiquets/es des del temps de lleure, i amb una especial atenció als infants en situació de risc.

diumenge, 1 de novembre del 2009

DIVENDRES 30: CASTANYADA ANTICIPADA!

El divendres 30 vam preparar una gimcana castanyera plena de proves que els 3 equips que van formar els infants havien d'anar superant.
Entre d'altres proves: respondre un breu qüestionari sobre la tradició de la castanyada, fer punteria a un paraigües amb una castanya, recitar un poema amb el motiu de la castanyada... i moltes més!!!
L'equip guanyador de cada prova va rebre una castanya i després del recompte final l'equip guanyador va ser el format per Mohamed, Paula, Ihssan i Marta. Enhorabona!!!

I per acabar la tarda vam cuinar codonyat. La majoria vam poder descobrir els codonys, una fruita de tardor groga i dura que si bullim en sucre i després triturem... dóna una confitura boníííííísima. Les xiquetes i xiquets van poder emportar-se'n una miqueteta per fer un tast a casa seva.


FOTOS

https://photos.google.com/albums