CURS 2016/17

CURS 2016/17
El Centre Obert és un servei municipal gratuït que vol fer una tasca preventiva, donant suport,estimulant i potenciant la personalitat dels xiquets/es des del temps de lleure, i amb una especial atenció als infants en situació de risc.

dijous, 29 d’octubre del 2009

A L'OCTUBRE HEM VETLLAT PER LA SALUT...

Durant pràcticament tot el mes d'octubre, al Centre Obert hem tractat el tema de la prevenció de petits accidents i els primers auxilis a partir de diferent material didàctic i jocs interactius.
A més, hem sabut quines coses haurien d'haver en una farmaciola, perquè serveixen i cóm s'utilitzen; i entre tots hem revisat les farmacioles que tenim al Centre Obert per veure si hi faltava alguna cosa.

I hem rebut dues visites d'allò més interessants:

- Lluís, d'Ambulàncies de l'Ebre va venir el dimecres dia 7 i ens va ensenyar les entranyes d'aquest vehicle. Tots els xiquets i xiquetes van poder entrar-hi, veure tot el que hi ha i fer mil i una preguntes.

- Marc, socorrista aquàtic, va venir el divendres 16 i ens va explicar cóm s'havia d'actuar davant de diferents accidents domèstics ( caiguda, cremada...) i quina era la millor manera de socòrrer a algú que s'estava ofegant; i de la teoria vam passar a la pràctica simulada i tothom va xalar i aprendre al mateix temps.

I també dintre aquesta temàtica vam voler preparar entre tots/es algún que altre berenar saludable:

- batut de soja amb pinya,

- iogurt amb cereals i fruits secs i

- entrepà vegetal amb tonyina.

I per suposat, després de fer de cuiners, vam tastar-ho tot...I estava la mar de bo.

Per emportar-se a casa, vam preparar un petit receptari amb idees de berenars sans i diferents que els infants poden fer amb la seva família.

I aquí us deixem algunes imatges...



BERENARS SALUDABLES









VISITA D'UN SOCORRISTA







VISITA DE L'AMBULÀNCIA



VAM APRENDRE A FER UNA FARMACIOLA...


FOTOS

https://photos.google.com/albums