CURS 2016/17

CURS 2016/17
El Centre Obert és un servei municipal gratuït que vol fer una tasca preventiva, donant suport,estimulant i potenciant la personalitat dels xiquets/es des del temps de lleure, i amb una especial atenció als infants en situació de risc.

dijous, 5 de novembre del 2015

COMPARTIM EMOCIONS...

Aquest serà el nostre life motive del curs: COMPARTIR EMOCIONS!!!

Educació emocional, intel·ligència emocional, regulació emocional, habilitats emocionals, desenvolupament emocional... són termes que a totes i tots segur us sonen i que estan en el rerafons del treball que hem preparat en molt de carinyet per als nostres xirinxineros i xirinxineres.

Volem aprendre, jugar, riure, ballar, construir, contar, pintar, compartir...a través del fil conductor de les EMOCIONS!!!

I ja ens hi hem posat, decorant el passadís amb cors ben acolorits amb la foto de cada infant i la consigna que ens guiarà tot el curs: COMPARTIM EMOCIONS... El dia de la reunió d'inici de curs amb les mares i pares, ens van ajudar a acabar-lo.


Cadascú també té el seu diari de les emocions, on podrà anar escrivint, pintant, retallant i pegant...sobre les seves emocions.

I ja entrat el mes d'octubre vam compartir quines emocions coneixem, com les podem reconèixer en els altres, si les hem viscut alguna vegada... tot veien un power-point.

I vam fer un senzill joc de reconeixement d'emocions a partir de la visualització de petits talls de diferents pel·lícules; calia esbrinar quines emocions sentien en aquell moment els diferents personatges. Va resultar molt divertit i participatiu.

                                   

L'esport també és una prioritat que treballem amb els nostres infants i enguany ho fem de la mà d'Enric que entrena a bàsquet i de Martí que ensenya handball als més menuts.


Hem descobert, també, que és un autoretrat i cadascú s'ha fet el seu...I ens hem adonat que totes i tots som uns artistes!!!

Amb la proximitat de la festa de la castanyada- hallowen hem volgut treballar sobre allò que celebrem i els sentiments que ens desperten aquestes celebracions: por, tristor, enyor...

Amb el grup dels grans vam xerrar al voltant d'aquesta dita: "Quin món tan bonic en què vivim,
uns celebrem la castanyada, d'altres hallowen" i amb els menuts vam escoltar el conte i la cançò "L'àvia Pepa" sobre la mort.

I amb la col·laboració de Cinta, la mare d'un dels nostres infants, vam fer de cuinetes amb una recepta d'aquesta època de l'any: "panellets". Van quedar moooooooooooooooooooolt bons!!!

FOTOS

https://photos.google.com/albums