CURS 2016/17

CURS 2016/17
El Centre Obert és un servei municipal gratuït que vol fer una tasca preventiva, donant suport,estimulant i potenciant la personalitat dels xiquets/es des del temps de lleure, i amb una especial atenció als infants en situació de risc.

dimarts, 5 de juny del 2012

ROQUETES: els seus edificis, carrers, comerços...

El mes de maig ha estat un mes que hem dedicat a la nostra ciutat: Roquetes.

Per començar ens vam situar en un mapa de Roquetes i cadascú va situar-hi el carrer on viu. I també vam fer jocs de memòria a partir del nom de difererents carrers.

Vam organitzar un tour per diferents comerços de la ciutat que ens van explicar que vénen, des de quan estan obertes les seves botigues, quina és la seva feina... Tothom ens va atendre la mar de bé i des d'aquí els volem agrair la seva col.laboració.





Una altra activitat que es va realitzar al voltant d'aquesta temàtica va ser una sortida guiada pel senyor Eduardo, l'arquitecte municipal; aquest ens va ensenyar algun dels edificis més emblemàtics de Roquetes i ens va explicar alguna que altra curiositat. També el nostre agraiment per la seva participació.

                                 

I aquest mes de maig vam visitar l'exposició dels 25 anys d'Antena Caro. Paco i Antolí ( els 2 caps visibles d'aquesta ràdio) ens van fer de guies, explicant-nos els seus inicis, les condicions en les que treballaven llavors... I després de veure tot el que hi havia exposat les xiquetes i xiquets es van poder fer una foto com si estessin a punt de fer un programa de ràdio.
Moltes felicitats als dos per aquests 25 anys!!!

               

També el maig és el mes en què celebrem el dia de la Família; per quart any, tots els infants dels dos CEIP's del municipi van participar en el concurs de dibuix ( aquest cop la temàtica era: els valors, que m'ensenya la meva família?). I com cada any, el jurat ho va tenir molt difícil perquè hi havia molts dibuixos realment bonics.
El dia 18 la regidora de qualitat de vida va donar els premis als guanyadors d'enguany i després es va proposar cine en família amb un film sobre les aventures d'una tortuga.
 
                            


             

FOTOS

https://photos.google.com/albums