CURS 2016/17

CURS 2016/17
El Centre Obert és un servei municipal gratuït que vol fer una tasca preventiva, donant suport,estimulant i potenciant la personalitat dels xiquets/es des del temps de lleure, i amb una especial atenció als infants en situació de risc.

dijous, 3 de maig del 2012

ELS DRETS DELS INFANTS

I durant la segona quinzena del mes de març vam treballar, pintar i jugar al voltant dels drets dels infants.

Vam llegir i comentar entre tots la declaració dels drets dels infants, 10 drets que tenen tots els xiquets i xiquetes del món. A partir d'això, vam fer un joc en què calia aparellar fitxes on estava escrit un dret amb una fitxa amb el seu dibuix corresponent. Una bona manera de treballar la memòria...

I també vam elaborar un mural amb dibuixos que van pintar els infants del Centre Obert sobre aquests drets.

Al voltant d'aquesta temàtica, el dilluns dia 2 d'abril vam fer una visita a l'hospital de Jesús per visitar la gent gran que assisteix al Centre de dia i fer alguna activitat amb ells. Els xiquets i xiquetes es van distribuir en diferents grups: uns van jugar al parxís, altres van pintar ous de Paqua i van fer papallones i uns altres van plantar diferents verdures a un hort.



El dia 3 vam passar el matí al Pavelló esportiu i vam fer competicions de bàsquet i futbol. Tothom s'ho va passar molt bé perquè en el dia a dia no tenim l'oportunitat de disposar d'aquest espai.

                         

I pel dia 4 teníem programada una visita a Tortosa; però a causa del mal temps ens vam quedar a les nostres instal.lacions fent jocs i mirant una pel.lícula.












FOTOS

https://photos.google.com/albums