CURS 2016/17

CURS 2016/17
El Centre Obert és un servei municipal gratuït que vol fer una tasca preventiva, donant suport,estimulant i potenciant la personalitat dels xiquets/es des del temps de lleure, i amb una especial atenció als infants en situació de risc.

dilluns, 25 d’abril del 2011

Durant aquest mes de Març

Aquest mes de març hem estat treballant els sentits, al que l'hi hem donat més importància ha estat al sentit del olfacte.


A principi de mes vam celebrar el Dijous Jardé on van realitzar una sortida per la Via Verda, vam dinar plegats a  la Torre d'en Cordé i després vam estar fent jocs amb el Gran grup. Els nens vam disfrtuar molt tot i que el temps no ens va acompanyar gaire.
Durant la sortida vam estar buscant plantes aromàtiques per realitzar uns dies després un taller.


Uns dies mes tard vam fer el taller de les BOSSETES D'OLOR! Va ser un taller original i on els nens vam xalar fent-lo. El fet que tenien de cosir va ser tota una experiència per al grup dels grans ja que mai ho havien fet.

La setmana següent van passar a treballar el Sentit de l'oïda, on el vam estar treballant amb la realització d'un taller, aquest va ser UN PAL D'AIGUA! Ha estat un taller molt entretingut ja que per poder realitzar-lo hem utilitzat molt la imaginació i em tingut que buscar casi tots els components per fer-ho.


FOTOS

https://photos.google.com/albums