CURS 2016/17

CURS 2016/17
El Centre Obert és un servei municipal gratuït que vol fer una tasca preventiva, donant suport,estimulant i potenciant la personalitat dels xiquets/es des del temps de lleure, i amb una especial atenció als infants en situació de risc.

dimarts, 21 de setembre del 2010

JA HEM COMENÇAT EL CURS

Un any més, el Centre Obert Xirinxina de Roquetes ha començat el nou curs.

Durant aquest mes de setembre:

- Ens hem conegut tots i totes una miqueta més ( alguns ja ens coneixiem del curs passat; però també tenim noves incorporacions!) a partir de diferents dinàmiques i jocs com ara
" ordinador", " poso dins la moguda", " explota globus"...

- Hem sabut més coses de natros mateixos, coneixent quin significat tenen els nostres noms. Sabieu que Anaïs vol dir compassiva, Hassan guapo, Rut bella o Àlex protector...?

- Hem donat la benvinguda al nou curs fent una manualitat amb l'empremta de les nostres mans i una fotografia de cadascú.

- I hem conegut i aprés quines són les normes que cal respectar al Centre Obert. I per no oblidar-les, les hem penjat a les aules on estem.














I el dia 24 va tenir lloc la reunió d'inici de curs amb les mares i pares dels infants que volen compartir amb natros este curs. Va ser tot un èxit d'assistència i durant la mateixa es va xerrar sobre com posar normes també a casa, oferint algunes pautes que poden ser prou útils. 

I ja tenim lo nou curs enfilat...preparats tots per aprofitar al màxim totes les activitats que  tenim preparades.

FOTOS

https://photos.google.com/albums