CURS 2016/17

CURS 2016/17
El Centre Obert és un servei municipal gratuït que vol fer una tasca preventiva, donant suport,estimulant i potenciant la personalitat dels xiquets/es des del temps de lleure, i amb una especial atenció als infants en situació de risc.

dimarts, 6 de novembre del 2012

COMENCEM AMB ANIMALS...

Enguany comencem el curs a l'octubre amb la temàtica dels animals.


El Centre Obert va organitzar conjuntament amb la biblioteca una xerrada a càrreg de Laura d'Arca el dia mundial dels animals. Després els infants van poder escriure desitjos que tenien per als animals.





La nostra proposta per fer una manualitat al voltant dels animals va ser fer un iman per la nevera amb formes d'animals diversos. Com mos agrada manipular lo fang i embrutar-mos!!!






També vam invitar a Paula que traballa al Parc Natura dels Ports perquè ens fa una xerrada sobre els animals dels Ports; en vam conèixer molts i tothom va participar molt activament de les seves explicacions. Després cadascú va poder pintar un animal per fer-se una careta (aprofitant la festa de la castanyada), molts van escollir el rat-penat ...

                                           

Durant aquest mes també hem cantat cançons protagonitzades per animals ( segur que en sabeu un munt!) i hem jugat a jocs bastant animals.

Per qüestions diverses hem hagut d'ajornar la sortida en bici a Aldover per visitar el Centre d'interpretació del bosc de ribera d'Aldover  i fer una caixa-niu i a la tarda de Jocs amb Laura de l'escola naturalista de Roquetes, Lo Caro. Queda pendent!!!

Com hem començat el curs, també hem dedicat un temps a recordar quines són les nostres normes: els menuts han pintat uns dibuixos sobre les mateixes que hem penjat per la sala i el grup dels grans les han escrit en unes banderoles que hem penjat al passadís.
A més a més, cadascú ha fet i vestit un ninotet amb la foto de la seva cara per fer un montatge al passadís amb tots els xiquets/es que aquest curs participem de les activitats del Centre Obert Xirinxina.
Allí també hem penjat un cartell que han signat tots els infants comprometent-se a intentar complir amb les normes que tenim.


L´últim dia del mes vam tenir la xerrada d'inici de curs amb les mares i pares. Va haver molt bona assistència i com sempre vam tractar de temes interessants per l'educació dels xiquets.

Pel que heu pogut llegir, un mes molt intens...






FOTOS

https://photos.google.com/albums