CURS 2016/17

CURS 2016/17
El Centre Obert és un servei municipal gratuït que vol fer una tasca preventiva, donant suport,estimulant i potenciant la personalitat dels xiquets/es des del temps de lleure, i amb una especial atenció als infants en situació de risc.

dimarts, 29 de maig del 2012

A L'ABRIL: St. Jordi i 5è. aniversari de la biblioteca

Només tornar de setmana santa tots els xiquets i xiquetes del Centre Obert es van posar a treballar fent roses i punts de llibre. Vam decidir que aquest any muntariem una paradeta per Sant Jordi.

I la veritat és que tothom va treballar de valent i van fer unes roses i uns punts de llibre molt i molt guapets. I no solsament ho diem natros...que la gent que ens en va comprar no sabia com dir-ho lo boniques que eren les roses i els dibuixos dels punts de llibre.

Moltes gràcies a totes i tots els que vau passar per les dues paradetes ( que finalment vam instal.lar al mercat i prop de l'estanc) i vau parar a comprar.

Vam passar una tarda de St. Jordi molt entretinguda i va ser una experiència molt enriquidora per als infants.






I a l'abril també tenim una altra cita al nostre calendari, la celebració de l'aniversari de la biblioteca: i ja han fet 5 anys!!! Primer de tot vam gaudir de l'espectacle de Monito Xou, tot un artista que va fer reiure a petits i grans. Tot seguit vam baixar a l'entrada de la biblioteca on es van soltar 5 grans goblus agafats per tots els participants. Es va cloure la festa amb una xocolatada al pati dels tilers.

FOTOS

https://photos.google.com/albums