CURS 2016/17

CURS 2016/17
El Centre Obert és un servei municipal gratuït que vol fer una tasca preventiva, donant suport,estimulant i potenciant la personalitat dels xiquets/es des del temps de lleure, i amb una especial atenció als infants en situació de risc.

divendres, 9 de juliol del 2010

EL CENTRE OBERT TAMBÉ PARTICIPA A LES FESTES

El Centre Obert Xirinxina va organitzar el matí de jocs al canal el passat dimarts dia 6.

Com ja va sent tota una tradició, a les 11,30h. van anar arribant tots els xiquets i xiquetes disposats a dibuixar i pintar a la sombreta dels plàtans. Per això vam repartir una caixeta de colors per cadascun i també, per donar forces i energia, se'ls va obsequiar amb un petit dolç.

A mesura que els dibuixos s'anaven acabant, els vam penjar als troncs dels arbres perquè tothom els pogués veure; la veritat és que n'hi havia de ben bonics...

Quan ja tothom va acabar el seu dibuix, vam iniciar les pinyates. Per edats, s'anaven agrupant per estirar-hi els fils i plegar del terra tot el que hi caia ( caramels, petits jocs, globus...). Ningú es va quedar sense una coseta o altra.


I ja per acabar el matí, vam fer un seguit de jocs en grups i cooperatius d'allò més divertits fent servir globus, aros, pintures...


Un matí agradable i xalador!!!  
Us desitgem molt bones festes i millor estiu...

FOTOS

https://photos.google.com/albums