CURS 2016/17

CURS 2016/17
El Centre Obert és un servei municipal gratuït que vol fer una tasca preventiva, donant suport,estimulant i potenciant la personalitat dels xiquets/es des del temps de lleure, i amb una especial atenció als infants en situació de risc.

dimarts, 18 de maig del 2010

DIA INTERNACIONAL DE LA FAMÍLIA: un dia per celebrar

Durant aquesta quinzena, i aprofitant que el dia 15 de maig és el Dia Internacional de la Família al Centre Obert, la família va ser la protagonista. Vam voler parlar, jugar, reflexionar, dibuixar... sobre les tasques domèstiques que es realitzen a les llars:
- qui fa les tasques a casa?
- es comparteixen les diferents tasques?
- ajudem a fer alguna d'aquestes tasques?

En una gran majoria de casos vam poder comprovar que les mares són les que realitzen una gran part de les tasques domèstiques ( planxar, escurar, agranar, fer els llits...) i els pares solen participar més esporàdicament en les mateixes i són els encarregats d'altres tasques com reparar coses, fer les compres...i poc més.

I vam voler posar damunt la taula el fet que tots estem capacitats per fer qualsevol tipus de tasca i que també els més menuts de la casa han de posar el seu granet de sorra en aquestes feines.

En el marc d'aquesta celebració i per segon any el Centre Obert va organitzar junt a l’Ajuntament de Roquetes i amb la col.laboració dels dos CEIP’s i AMPA un concurs de dibuix obert a tots els infants de primària del municipi. I ho vam celebrar un dia abans, el divendres 14 de maig , a la sala polivalent de la biblioteca.

Aquesta vegada es va demanar als xiquets i xiquetes que dibuixessin els millors moments amb la seva família. I deu ni do quins dibuixos que van fer… El jurat vam tenir una bona feinada per escollir només 2 guanyadors/es de cada cicle.

Abans d’entregar els premis als guanyadors d’aquesta edició del concurs, Pepita Bosh ( regidora de l'àrea de qualitat de vida a l'Ajuntament de Roquetes)va presentar l'acte i va donar pas a 3 capítols de “Pingu” que feien referència a la família. Sense paraules i molt d’humor aquests dibuixos tracten aspectes com les normes, la resolució de conflictes, l’amor... dins l’àmbit familiar.


Després Pepita Bosch va donar els regals als 6 guanyadors, unes grans caixes de colors per poder seguir dibuixant i pintant.

Els seleccionats i guanyadors d’aquesta segona edició són:

CICLE INICIAL:

- 1er. Premi: Cinta Vega Tomàs ( CEIP “Mestre Marcel.lí Domingo”)

- 2on. Premi: Yassine El Bahaoui ( CEIP “Raval de Crist”)

CICLE MITJÀ:

- 1er. Premi: Yassin Sabir Dany ( Centre Obert Xirinxina)

- 2on. Premi: Rut Cortiella Fortunyo ( CEIP “Mestre Marcel.lí Domingo”)


CICLE SUPERIOR:

- 1er. Premi: Anna Saz Guerra ( CEIP “Mestre Marcel.lí Domingo”)

- 2on. Premi: Fàtima Azzahra Ben Haddou ( CEIP “Mestre Marcel.lí Domingo”)

       

Moltes felicitats als 6!!!

I per acabar, es va obsequiar a tots els que van venir a la celebració amb una bossa de patates.

Ah, us recordem que fins a finals de mes podeu veure a la sala polivalent de la biblioteca Mercè Lleixa l'exposició dels dibuixos seleccionats i guanyadors d'aquest concurs de dibuix. Val la pena passar a fer-hi una ullada...
                         
                                   

FOTOS

https://photos.google.com/albums